Volop genieten!

Het huren van een een auto in Griekenland is eenvoudig en goedkoop. In het algemeen zijn de auto’s van uitstekende kwaliteit en is de service prima, maar wij willen je hier wel een aantal tips geven om teleurstellingen en problemen te voorkomen.

Als je een auto in Griekenland wilt huren kun je dat het beste vóór je vakantie regelen zodat de juiste auto klaar staat bij aankomst in Griekenland. Om snel een goedkope auto te huren in Griekenland kun je het beste meerdere autoverhuurders en prijzen vergelijken. De twee grootste vergelijkers zijn CarDelMar en TUI Cars; het meest uitgebreide aanbod tegen de laagste prijzen.

Goedkope auto huren in Griekenland – TUI Cars

Een auto huren in Griekenland doe je snel en goedkoop bij TUI Cars. Gratis annuleren en overboeken. Transparante prijzen en uitgebreide verzekering. Huur nu ook je auto bij de grootste reisorganisatie van Nederland.

Cardelmar auto huren

Auto huren voor lage prijzen – CarDelMar

CarDelMar is een jong bedrijf en op dit moment één van de beste vergelijker van autoverhuurders. Snel en handig online zoeken naar lage prijzen; tot wel 30% goedkoper dan direct bij autoverhuurders.

Auto huren in Griekenland- tips

Hieronder vindt u een aantal handige tips voor het huren van een auto in Griekenland. Veel problemen kunt u voorkomen door te kiezen voor autohuur via een grote vergelijker zoals CarDelMar en daar een auto te huren van een bekende autoverhuurder die ook in Griekenland actief is.

Autohuur en verzekering

griekenland autohuurInformeer heel goed voordat u op vakantie gaat wat uw eigen (reis)verzekering dekt. Kijk goed bij het vergelijken van de autoverhuurders wat er precies is inbegrepen bij de huurprijs. Beoordeel dan of een aanvullende verzekering écht nodig of verplicht is en kijk goed wat de dekking is van deze verzekering.

Auto huren en brandstof

Kijk voordat u definitief een auto huurt voor Griekenland hoe het zit met de brandstof. Wat er is inbegrepen bij de huurprijs? Moet de brandstof apart betaald worden? Moet de auto met een volle tank afgeleverd worden? Check het in de huurovereenkomst.

Schade aan een huurauto

auto huren griekenlandMaak voordat u vertrekt van alle kanten foto’s van de huurauto. Zorg ervoor dat de verhuurder ziet dat u foto’s neemt of vertel het hem. In veel vakantielanden is het een bekende truc om een beschadiging aan te wijzen als u de auto weer inlevert en u te laten betalen voor de schade. Mat foto’s kunt u aantonen dat die schade al aanwezig was voordat u huurde. Natuurlijk kan het gebeurend dat u wel zelf een schade veroorzaakt; informeer daarom vooraf of en hoe die is verzekerd.