Volop genieten!

Bij een fly-drive vakantie is het handig om te kiezen voor een bestemming in de buurt van een vliegveld waar je rechtstreeks naar toe kunt vliegen. De populaire fly-drive vakanties in Griekenland hebben dan ook vaak Athene, Kreta, Rhodos en de Peloponnesos als uitgangspunt. Deze bestemmingen staan in het kaartje; klik op een ‘druppel’ voor meer informatie en om door te klikken.

Het eiland Kreta

Kreta flydriveHet eiland Kreta is erg populair als flydrive bestemming. Het eiland is groot en heeft enorm veel te bieden; mooie natuur, historische plaatsen, gezellige  stadjes en heerlijke stranden. Kortom; ideaal voor een fijne fly-drive vakantie. Lees hier meer over Kreta als je bestemming voor een flydrive.

Athene en de Peloponessos

Athene is populair voor een fly-drive omdat je een bezoek aan de historische stad kunt combineren met de stranden van de Atheense rivièra, het schiereiland van de Peloponessos of de onontdekte eilanden voor de kust van Athene, zoals Aegina.

Rhodos

Het Griekse eiland Rhodos voor de Turkse kust is een populaire vakantiebestemming. Voor een zonvakantie, maar ook om te wandelen, fietsen, surfen of duiken. Meer over een fly-drive vakantie op Rhodos.

Andere bestemmingen

Bekijk ook de verschillende soorten vakanties met andere bekende of minder bekende bestemmingen. Er zijn meerdere specialisten op het gebied van fly-drives met scherp geprijsde vakanties met huurauto naar veel bestemmingen in Griekenland. Bekijk hier het aanbod:

Zelf je Fly-Drive samenstellen met Vliegtickets.nl:

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl

Als één van de grootste online aanbieders van vliegtickets en huurauto’s kun je bij Vliegtickets.nl gemakkelijk fly-drive vakanties naar Griekenland vergelijken en boeken.

 

Meer bestemmingen zien?

Alle aanbieders