Volop genieten!

sgr-anvrVoor het boeken van goedkope vliegtickets naar Griekenland kunt u het beste gebruik maken van betrouwbare vergelijkingswebsites waar je kunt betalen met iDeal of creditcard. Het is wel belangrijk om te letten op verschillen in boekingskosten en onverwachte kosten achteraf! Op deze pagina tips en uitleg.

Goedkope vliegtickets Griekenland – tips

Is het goedkoper om vliegtickets te boeken bij een vergelijkingssite of rechtstreeks bij de vliegmaatschappij? Daar is veel discussie over maar inmiddels is het uitgebreid onderzocht; bij Vliegwinkel.nl, Cheaptickets en Expedia kunt u vluchten van alle maatschappijen vergelijken en net zo goedkoop boeken als rechtstreeks bij de betreffende maatschappij. Geen verborgen kosten en u ziet direct de netto prijs. Bij sommige andere vergelijkingswebsites betaalt u boekingskosten die niet altijd meteen zichtbaar zijn; let daar goed op.

Een andere belangrijke tip: probeer naast Schiphol ook andere vliegvelden om te vertrekken; via Eindhoven, Brussel, Maastricht-Aken, Keulen Bonn Airport, Düsseldorf Airport en Münster Osnabrück zijn vaak hele goedkope vluchten naar Griekenland te vinden.

Goedkope vlucht naar Griekenland + hotel

Zoals hierboven al aangegeven is het via de betere vergelijkingssites mogelijk om de goedkoopste vliegtickets naar Griekenland te boeken, maar u kunt ook meteen een hotel reserveren en een auto huren. Dat levert pakketkortingen op die kunnen oplopen tot honderden euro’s. Ons advies is dus om eenbeetje tijd te steken in het vergelijken van de goedkoopste vluchten naar Griekenland en de beste deal te vinden!

Populairste vliegvelden in Griekenland

Voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Griekenland hieronder een lijstje met de meest gebruikte vliegvelden in Griekenland met de bijbehorende codes.

Athene (ATH, Griekenland)
Heraklion (HER, Griekenland, Kreta)
Chania (CHQ, Griekenland, Kreta)
Thessaloniki (SKG, Griekenland)
Kos (KGS, Griekenland)
Rhodos (RHO, Griekenland)
Korfoe (CFU, Griekenland)
Patras (GPA, Griekenland)
Mytilini (MJT, Griekenland)
Preveza (PVK, Griekenland, Lefkas)

TUI logo

TUI (Arke) – goedkope vliegtickets

Tui (voorheen Arke) is één van de grootste en meest complete reisorganisaties van Nederland. Ook voor goedkope vluchten naar Griekenland bent u bij Tui aan het juiste adres. Gespecialiseerd in goedkope vluchten naar de bekende vakantiebestemmingen in Griekenland.

Goedkope vluchten + hotel vergelijken?

Aanbiedingen