Volop genieten!

Als vakantiebestemming heeft Kreta alles waar je als toerist naar op zoek bent; zon, stranden, uitgaansgelegenheden, authentieke Griekse cultuur, pittoreske dorpjes, schitterende natuur en nog veel meer. Een fly-drive Kreta inclusief huurauto is daarom een ideale invulling van je vakantie!

Kijk onderaan deze pagina voor aanbevolen fly-drives naar Kreta!

Fly-drive Kreta: voor iedereen

KretaZonder te overdrijven kun je stellen dat een fly-drive Kreta voor iedereen geschikt is. Het eiland heeft namelijk zoveel te bieden dat iedereen er volop kan genieten; jongeren, senioren, gezinnen met kinderen, zonaanbidders, natuurliefhebbers, wandelaars, mountainbikers, watersporters en geïnteresseerden in historische plaatsen. Een fly-drive naar Kreta kun je ook helemaal op je eigen manier invullen met prachtige luxe verblijfplaatsen of juist met charmante pensions in pittoreske dorpjes.

Het klimaat op Kreta

Kreta, het grootste eiland van Griekenland, staat bekend om het aangename klimaat. De temperaturen zijn er in de zomer weliswaar tussen de 28° en 30°, maar het is er eigenlijk nooit benauwd. Dat heeft te maken met de ligging in de Middellandse zee waardoor het altijd wel een beetje waait. Tevens is de matigende invloed van het zeewater belangrijk; waar de temperatuur ’s zomers op het Griekse vasteland regelmatig boven de 35° komt gebeurt dat op Kreta zelden.

Rondreis Kreta met geschiedenis

Door de bijzondere geografische ligging heeft Kreta een lange geschiedenis als handelscentrum en in de oudheid was Kreta een grootmacht. Op Kreta wonen zeker al sinds 6.500 v. Chr. mensen. Voor wie geïnteresseerd is in de lange en roemruchte geschiedenis van dit eiland is een fly-drive naar Kreta een ideale manier om alles te bekijken. Het beroemde Archeologisch Museum van Heraklion is een echte aanrader!

Aanbieders van rondreizen Kreta met huurauto

Hieronder vindt u een aantal geselecteerde vakanties met huurauto op Kreta. De bekendste aanbieders zijn Kras, Sunweb en Eliza was here.

Fly-drives Kreta: aanbevolen reizen

Unieke fly-drives Kreta (Eliza was here)

Voor iedereen die Kreta op een bijzondere manier wil beleven, weg van de standaard hotels en het massatoerisme, daarvoor is Eliza de ideale reisorganisatie. Unieke kleinschalige locaties en autohuur is altijd inbegrepen. Een echte aanrader!

Mooie fly-drive rondreis Kreta (TUI)

De zorgvuldig geselecteerde villa’s en hotels op Kreta van TUI staan garant voor een heerlijke vakantie met de authentieke Griekse sfeer en gastvrijheid. Inclusief vlucht, accommodatie en een eigen huurauto.

Goedkope fly-drive Kreta (Sunweb)

Kreta heeft een lange kustlijn met prachtige verlaten zandstrandjes waar u zich op een ‘onbewoonde eiland’ waant. U ziet gezellige oude vissersdorpen waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan, maar ook bruisende badplaatsen met alle mogelijke vertier! Boek een goedkope vakantie op Kreta met Sunweb en voeg uw eigen huurauto toe.

Unieke autorondreis op Kreta (SNP)

Misschien wel de meest bijzondere fly-drive op Kreta. Doorkruis met uw huurauto de mooiste uithoeken van het eiland. Minoïsche paleizen, verlaten kloven en hoogvlaktes, dromerige dorpjes, kliffen en baaitjes. Prachtige natuur, rijke cultuur, geurende kruiden, heldere luchten, zacht klimaat en heerlijk eten. Speel tavli op het dorpsplein en verblijf in de origineelste accommodaties op de mooiste plekken. Van een oude landbouwnederzetting tot een statig landhuis of een stijlvol appartement.

Fly-drive Kreta 8 dagen (De Jong Intra)

Ontdek de verborgen parels van Kreta met deze heerlijke Fly-drive van De Jong Intra, één van de meest betrouwbare reisaanbieders in Nederland. In 8 dagen beleeft u Kreta op een wel heel bijzondere manier! Inclusief vlucht, overnachtingen en auto.

Andere opties bekijken?

Aanbiedingen