Volop genieten!

Griekenland is perfect voor een heerlijke zonvakantie, maar het land biedt meer dan alleen stranden! Een rondreis door Griekenland is ideaal als je van afwisseling houdt en het land beter wilt leren kennen. Je kunt een rondreis Griekenland op verschillende manieren doen; op eigen gelegenheid, een verzorgde individuele rondreis met huurauto, een kampeerrondreis of een combinatiereis. Bekijk onze selectie van individuele rondreizen door Griekenland onderaan deze pagina. Reis je liever in een groep? Bekijk dan de pagina over groepsrondreizen.

Kies je eigen rondreis Griekenland

rondreis_griekenlandNaast de manier van rondreizen is het ook belangrijk om vooraf te bepalen wat je graag wilt zien tijdens een rondreis door Griekenland. Ben je vooral geïnteresseerd in archeologie en cultuur? Wil je de gevarieerde natuur zien van Griekenland? Of wil je misschien eilandhoppen? Een Rondreis Griekenland kan al deze dingen bevatten, maar je kunt ook kiezen voor een reis die gericht is op één thema.

De vier delen van Griekenland

Griekenland wordt vaak in vier delen ingedeeld: het ruige Noorden, de metropool Athene, het mythische schiereiland Peloponnesos en de talrijke eilanden. Het Noorden en de Peloponnesos zijn prima geschikt voor een Griekenland rondreis met auto. Athene is het makkelijkst te bekijken met openbaar vervoer en  de eilanden zijn geschikt voor een rondreis met combinatie van veerboten en auto.

Klooster Meteora

Een advies is moeilijk te geven want alles aan Griekenland is mooi en een bezoek meer dan waard. Volg je hart en kies een rondreis door Griekenland die helemaal bij je past! Om de keuze wat gemakkelijker te maken vindt je hieronder een paar geselecteerde Griekenland rondreizen.

Aanbevolen rondreizen Griekenland:

Rondreis Griekse eilanden van Sunweb

De Cycladen en de Sporaden zijn groenste eilandengroepen van Griekenland. Kleine eilanden, prachtige stranden en een helderblauwe zee. Met het aangename klimaat, lekker eten en hartelijke mensen de ideale omgeving voor een rondreis.

Autorondreis Griekenland

Autorondreizen door Griekenland van Ross Holidays

Al 25 jaar biedt Griekenland specialist Ross Holidays de mooiste vakanties in Griekenland, waaronder een uitgebreid aanbod van autorondreizen in verschillende delen van Griekenland. Onbekende plekjes, kleinschalige accommodaties en persoonlijke service!

Pharos Griekenland

Diverse rondreizen naar Griekenland (Kras)

Individuele rondreizen, groepsreizen, singe reizen en fly-drives naar Griekenland; bij Kras ben je voor ieder type rondreis Griekenland aan het juiste adres. Kies je eigen type reis en bestemming naar keuze. Uitbreiden en verlengen is uiteraard mogelijk!

Stel je eigen Griekenland rondreis samen (Riksja)

De Griekenland specialisten van Riksja hebben een aantal mooie korte reisprogramma’s gemaakt waarmee u zelf uw eigen persoonlijke rondreis in Griekenland kunt samenstellen. Tijdens de reis overnacht u in geselecteerde accommodaties die goed bij de omgeving passen.

Individuele rondreis natuurlijk Griekenland (Tui)

Neem een verfrissende duik bij een waterval. Geniet onder de bomen van een dorpsplein met de locals van een heerlijke lunch. Bezoek de oude Kloosters van Meteora, hangend boven steile afgronden of ga raften en geniet van het natuurschoon. Tijdens deze Griekenland rondreis bepaalt u zelf wat u doet! Inclusief auto.

Natuur rondreizen in Griekenland (SNP-ANWB)

SNP Natuurreizen van de ANWB biedt een aantal unieke rondreizen in de mooiste delen van Griekenland. De combinatie van geschiedenis, natuur, cultuur en zon maken uw vakantie onvergetelijk!

Selectie van Griekenland rondreizen (Corendon)

Keuze uit verschillende soorten rondreizen en combinatiereizen langs de Griekse eilanden in bekende en minder bekende regio’s van Griekenland. Scherp geprijsd zoals u van Corendon gewend bent. Excursies zijn optioneel, vlucht en autohuur zijn inbegrepen.

rondreis griekenland vasteland

Rondreizen vasteland Griekenland (Eilandhoppen op maat)

De échte specialist in rondreizen door Griekenland is Eilandhoppenopmaat.nl. Niet alleen voor een rondreis langs de eilanden, maar ook voor prachtige rondreizen op het vasteland van Griekenland. Kies voor een standaard reis of stel je eigen rondreis samen.

Rondreis Griekenland boeken?

Alle reisaanbieders