Volop genieten!

Groepsreis GriekenlandOntdek Griekenland met een heerlijke georganiseerde rondreis. Unieke verborgen stranden, prachtige oude tempels met hun verhalen, pittoreske dorpjes waar bijna geen toeristen komen en heerlijk eten in authentiek Griekse restaurants; een groepsreis Griekenland onder de deskundige leiding van een ervaren gids is een belevenis om nooit te vergeten!

Kies uw eigen groepsreis in Griekenland

Kies een georganiseerde groepsreis naar Griekenland die helemaal bij u past. Er zijn klassieke rondreizen gericht op de geschiedenis en mythologie, maar ook groepsrondreizen met een combinatie van natuur, cultuur en strand. Hieronder vindt u een aantal betrouwbare aanbieders van de mooiste groepsreizen in Griekenland.

rondreis griekenland arachova

Groepsreis verrassend Griekenland (De Jong Intra)

Misschien wel de mooiste georganiseerde rondreis in Griekenland boekt u natuurlijk bij de specialist in rondreizen: De Jong Intra. Kies uit 14 of 17 dagen onder leiding van deskundige Nederlandse leiding. Deze nieuwe reis is een absolute aanrader!

flydrive_griekenland_3

Groepsreizen klassiek Griekenland (Kras)

Uitstekend verzorgde groepsreizen in Griekenland voor een scherpe prijs vindt u bij Kras Reizen. Kies uit een groepsreis klassiek Griekenland van 8, 12 of 15 dagen, inclusief vlucht, ontbijt en diner. Met Nederlandse reisleiding en verlengen is mogelijk!

Rondreis Griekenland zon en cultuur (Sawadee)

15-daagse groepsrondreis met een leuke afwisseling tussen cultuur op het vasteland en eilandhoppen. Omdat de afstanden kort zijn en je meerdere dagen op een plek verblijft is er veel tijd voor ontspanning en is deze vakantie ideaal voor gezinnen! Athene, Delphi, Olympia, Syros, Naxos en Santorini.

Natuur groepsreizen in Griekenland (SNP-ANWB)

SNP Natuurreizen biedt een aantal prachtige groepsreizen in Griekenland. Deze reisorganisaties is een volle dochter van de ANWB en biedt een unieke combinatie van geschiedenis, natuur, cultuur en zon!

Rondreis Griekenland met camper of caravan (ACSI)

Een georganiseerde caravan en camper rondreis door Griekenland van ACSI is een sublieme combinatie van eilanden, groene hellingen, azuurblauwe zee, verblindend witte huisjes, zon, cultuur, lekker eten en genieten van alles wat Griekenland zo mooi maakt! Inclusief alle campinggelden, excursies en heel veel andere extra’s.

Wandelen in een groep?

Wandelvakanties