Volop genieten!

Griekenland is veel meer dan alleen maar strand en zon! Wilt u dit veelzijdige land op een speciale manier ontdekken, kies dan voor wandelen of fietsen. Tijdens uw vakantie beleeft u al wandelend of fietsend een aantal eilanden, maar ook het vasteland van Griekenland leent zich uitstekend voor een wandelvakantie of fietsvakantie.

Wandelen of fietsen in Griekenland

Houdt u van een actieve vakantie met wandelen of fietsen en wilt u graag de cultuur en natuur van Griekenland beter leren kennen? Boek dan een wandelvakantie of fietsvakantie in Griekenland via één van de onderstaande reisorganisaties. Speciaal ontwikkeld voor de actieve doelgroep vindt u een gevarieerd aanbod van reizen, zowel voor de rustige genieters als voor de reizigers die van een beetje uitdaging houden! Sommige van deze vakanties zijn begeleid met een gids en andere zijn helemaal individueel.

Fietsvakantie in Griekenland – Kefalonia

Reisorganisaties SNP biedt een bijzondere manier van eilandhoppen; op de fiets! Bijvoorbeeld vanaf het Ionische eiland Zakynthos. Vliegreis, transfers, bagagevervoer, ontbijt, tourfiets of ebike en zijn inbegrepen bij deze unieke fietsvakantie in Griekenland!

Wandelen in Griekenland op de beroemde Corfu Trail

Natuurlijk Reizen is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in bijzondere en avontuurlijke vakanties. Tijdens deze wandelvakantie ontdek je pittoreske dorpjes en geniet je van het uitzicht op mooie valleien en de prachtige kust. Je slaapt in bijzondere accommodaties en geniet van de lokale gastronomie.

Wandelvakantie in Griekenland – Cycladen

Genieten van de natuur en weg van het massatoerisme biedt SNP Natuurreizen (ANWB). Deze Griekenland wandelvakantie brengt u naar de mooiste plekken op de eilanden Amorgos, Naxos en Santorini die bij de Cycladen horen. De tocht voert over eeuwenoude paden langs stranden, over bergen, door groene bossen en schilderachtige dorpjes. Een wandelvakantie in Griekenland om nooit meer te vergeten.

Wandelvakantie wijngebieden Griekenland

Unieke wijnwandelreis van SNP (ANWB) naar de wijngebieden van Noord-Griekenland. Samen met vinologe Els Groot ontdekt u de verrassend goede en originele wijnen van de Naoussa regio en van de Tempi-vallei aan de voet van de Olympos, de berg van de Griekse Goden!

Wandelvakantie Evia – internationale groep

Unieke wandelvakantie onder leiding van een ervaren gids in één van de mooiste gebieden van Griekenland; het schiereiland Evia. Deze 8-daagse reis in een internationale groep boekt u bij Sawadee, de specialist in avontuurlijke reizen. De wandelvakantie boekt u zonder vlucht zodat u de vrijheid hebt om zelf een goedkope vlucht te boeken en na de wandelreis nog lekker na te genieten aan het strand.

Meer vakanties bekijken?

Reisaanbieders